Fota lägenheten inför försäljning

Att fota är kul – det vet nog del allra flesta. Men det kan också vara viktigt, inte minst om du vill höja värdet eller intresset på en lägenhet eller ett hus du tänker sälja. Så här tar du snygga bilder inför försäljning av din bostad.

Tidigare har det skrivits om hur du kan ta snygga bilder och sedan skriva ut direkt med en bra bläckskrivare. Men vad finns det att tänka på när du ska sälja en bostad och behöver ha bra bilder för att få ditt hem att sticka ut och väcka intresse?

Så fotar du inför en bostadsförsäljning

På en tuff bostadsmarknad är det viktigt att lägga ner tid och energi på att lyfta fram sin bostad i bästa tänkbara ljus för att sticka ut i myllret – Elle Decoration

Ja, och det gäller att hitta det där bra ljuset för att det ska se så fint ut som möjligt på bilderna. I artikeln ovan går det att läsa om hur du absolut inte får slarva med ljuset och den bästa tiden på året att fota på är under sommarhalvåret. Även om den årstiden sedan inte är den bästa att sälja sin bostad på. Men se i alla fall till att göra förberedelserna ifall du funderar på att sälja bostaden under höst, vinter eller tidig vår. Du kan nämligen locka fler köpare till ditt hem om du visar upp riktigt fina bilder – i fint ljus.

Tänk även på vad som står framme och plocka bort de allra mest personliga sakerna. Tänk noga på bildernas ordning så att det blir ett naturligt flöde i lägenheten eller huset.  Läs mer om vad som är viktigt att tänka på i artikeln som länkas ovan.