Mobiltelefonen – vilken är bäst?

Fotografering med mobil i RonnebySom mobiltelefon, eller snarare som smartphone, är iPhone fortfarande någorlunda ohotad på marknaden – det är den mobil som är mest populär. Men är det verkligen den absolut bästa mobiltelefonen eller har den bara en image som gör att folk fortfarande väljer den före andra mobiler så som de från Samsung och Blackberry?

Det kan mycket väl vara så att det inte går att säga vad som är den bästa mobilen. Varför? Eftersom en mobil numera inte bara ska klara av att ringa och skicka meddelanden. Den ska även vara en bra musikspelare, kunna hantera flertalet appar, ha bra kontakt med internet och för många är kameran nästan det viktigaste.

Kamera och hållbarhet avgörande

Låt oss därför börja där, på kameran. Enligt ett test som presenteras här är det otroligt jämt mellan de olika smartphones gällande vilken som har den bästa kameran.Vad gäller iPhone så är dess kamera bra och speciellt den senaste iPhone 5s plus ger bra bilder. Snäppet bättre anser dock många att Samsung är, främst då för att den har så mycket att erbjuda för fotografen. Vad som också gör att Samsung håller ett något högre betyg beror på att telefonen är lite mer hållbar i jämförelse med Apples iPhones. Många som tappar sina iPhones spräcker skärmarna direkt vilket inte alls händer lika ofta på en Samsung. Som tur är, när det är dags att reparera iphone, finns det ofta bra iphones-reparationer som gör att du får tillbaka telefonen hel och ren. Nu säger ryktet även att självaste Apple Store ska börja reparerar sina mobiltelefoner om de går sönder. Men det kommer så klart att vara mer kostsamt än om du går till en affär som enbart fokuserar på att laga mobilen.